Brukernavn: Passord:

 

Slagord: "Vær beredt, alltid beredt!" 童軍銘言: 隨時準備 幼童軍銘言: 願盡所能

Speiderløftet
Link til FaceBook
     

Hvorfor melde seg inn i BLIA Oslo Speiding?

Liker du friluftsliv og synes det er spennende å planlegge og gjennomføre turer og prosjekter sammen med andre, så bør du bli medlem i BLIA Oslo Speiding.

I BLIA Oslo Speiding vil du lære å bli et bedre medmenneske og få mange gode venner som du kan stole på. Du vil bli flinkere til å samarbeide med andre mennesker og bli mer ansvarsbevisst.

Hva kjennetegner en BLIA speider?

Som BLIA speider blir du medlem av et fellesskap der du kan utvikle deg fysisk, mentalt og spirituelt. Du vil lære å mestre praktiske øvelser som å tenne bål, lage knuter og sette opp telt.

En BLIA speider forplikter seg til et sett med leveregler, som omfatter både de tradisjonelle speiderløftene og læren om de tre dydene i Buddha’s Light: «Gjør gode gjerninger, snakk kjærlige ord og ha gode intensjoner» av Master Hsing Yun.

Hvordan melde seg inn i BLIA Oslo Speiding?

Alle barn mellom 8 og 13 år kan melde seg inn i BLIA Oslo Speiding. Møt gjerne opp på et speidermøte for en uforpliktende introduksjon til BLIA Oslo Speiding. For å bli offisielt medlem må du fylle ut et søknadskjema og levere det inn til BLIA Oslo.

     

參加奧斯陸佛光童軍團有什麼好處?

人間佛教倡導生活教育和品格的培養,佛光童軍依此宗旨正好能帶領兒童走向大自然,培養他們獨立自主與生活技巧在活動中開發潛能增進創造力,從團體生活中享受學習的快樂,從佛法熏習中培養其責任與榮譽感,得以發揮領導才能與試練和諧的人際關係,成為「有品格、有品質、有品味」的人間菩薩。

佛光童軍的宗旨是什麼?

佛光童軍的活動最主要是讓孩子們在快樂的活動中學習與成長。童軍們學習分工合作和與人友善相處,並實際運用團集會中學到的童軍技能;如生火,繩結,搭建帳篷等。服務人群是童軍活動的目標之一。佛光童軍理想籍助童軍諾言,童軍规律及佛光童軍信條等理想的內涵。建立「日行一善」的觀念,以星云大師提倡的三好運動;養成三好「做好事,説好話,存好心」的習性

如何參加童軍團?

參加對象:8 - 13歲。

報名辦法:請填妥「個人報名表」繳至童軍團。
Web site under construction by Zhang Youben